سیر سیاه را کی بخوریم 2022-10-10
طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری + بهترین زمان مصرف سیر سیاه
هرازگاهی آرامپز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. سیر سیاه را می توانید در دمای منزل داخل ظروف پلاستیکی و شیشه ای، طولانی مدت نگه دارید. برای بهرهمندی از مزایا و خواص بیشمار سیر میتوان آن را به شکل تازه و خام، عصاره یا پودر داخل غذا، روغن سیر یا به صورت موضعی مصرف کرد. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود.
این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید.
پایین آمدن قند خون بالا از بروز بیماریهای جدی مانند دیابت، نارسایی کلیوی، و سایر بیماریها جلوگیری میکند. میزان آنتی اکسیدان بالاتر موجود در سیر سیاه میتواند از عوارض بیماری دیابت بکاهد. سیر سیاه، سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و به رنگ سیاه در آمده است. این فرآیند نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر میدهد، بلکه خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی آن را نیز افزایش میدهد.
سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین می برد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. روغن سیر سیاه معمولا از دانههای سیر سیاه استخراج میشود و به عنوان یک ماده تغذیهای و محصول طبیعی، برای مراقبت از موها مورد استفاده قرار میگیرد.
مصرف یک حبه سیر سیاه هر روز صبح قبل یا همراه وعده صبحانه نقش بسزایی در کاهش وزن و لاغری دارد. مصرف سیر سیاه روند چربی سوزی کبد، شریان و سایر اندامهای بدن را سرعت میبخشد. میتوانید علاوه بر مصرف خام، سیر سیاه را به صورت روغن، پودر یا عصاره همراه سس، سالاد، سوپ یا نان میل کنید.
سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع). طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. سیرسیاه به دلیل تأثیر بر متابولیسم بدن و کاهش اشتها، میتواند در کاهش وزن مؤثر باشد.
اما مصرف سیر به تنهایی برای سرماخوردگی درمان کامل را فراهم نمیکند. سرماخوردگی یک عفونت ویروسی است که عمدتا باعث التهاب مجاری تنفسی بالا (گلو، بینی و حلق) میشود. مصرف سیر میتواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات مرتبط با سرماخوردگی مفید باشد. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند.
مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است . سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد. در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت طرز تهیه سیر سیاه را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد .
این روغن حاوی ترکیبات مغذی است که به تقویت ریشه مو، کاهش شوره سر و افزایش رطوبت پوست سر کمک میکند. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی سیر سیاه نیز در کاهش مشکلاتی مانند خارش و التهابات پوست سر مؤثر است. برای بهترین نتیجه، روغن سیر سیاه برای مو را میتوان به مدت 30 دقیقه روی پوست سر ماساژ داده و سپس با یک شامپوی ملایم شستوشو داد.
با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیقکننده مصرف میکنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را دربارهی این موضوع جویا شوید. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند.
همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند.
در ادامه مهمترین فواید سیر سیاه را فهرست کردهایم که نشان میدهند چرا باید این مادهی خوراکی را به برنامهی غذایی خود اضافه کنید. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایمتر و بافت نرمتری دارد. به همین دلیل، سالها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود. در پژوهش دیگری 91 روز به تعدادی موش غذای پرچرب داده شد و بعد از این مدت در موش ها آثار چاقی، افزایش قند خون، افزایش چربی خون و آسیب های کبدی و کلیوی ظاهر شد. سپس غذای پرچرب برای همه موش ها قطع شد و به موش ها سیر سیاه داده شد. در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده خورده بودند آثار مقابله با چاقی، بهبود در کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد.
سیر سیاه خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و عسل هم از خاصیت آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی برخوردار است. بنابراین با ترکیب کردن این ۲ ماده با هم میتوانید سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله مشکلات قلبی را کاهش دهید. هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود.
این خاصیت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از شما در برابر عفونتها و بیماریهای مزمن محافظت میکند. سیر سیاه که به دلیل فرایند تخمیر و تغییرات شیمیایی در ترکیبات آن، به یکی از پرخاصیتترین خوراکیها تبدیل شده است، امروزه در طب سنتی و حتی پزشکی مدرن جایگاه ویژهای پیدا کرده است. این نوع سیر، علاوه بر مزایای فراوان برای سلامت عمومی، بهطور خاص برای گروههای خاصی از افراد مفید است و میتواند در درمان یا پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی مؤثر باشد. در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند میپردازیم. بدن در برابر میکروبها و ویروسها واکنش نشان میدهد، که ممکن است منجر به التهاب و درد شود.
توجه به این نکته مهم است که این موارد استفادههای سنتی هستند و لزوماً توسط تحقیقات بالینی حمایت نمیشوند. اگر انزال زودرس را تجربه میکنید، بهتر است برای مشاوره و بهبود با یک متخصص مشورت کنید. متخصصین میتوانند در مورد درمانهای موثر، که ممکن است شامل تکنیکهای رفتاری، داروها، یا مشاوره باشد، به خوبی راهنماییتان کنند.
به دلیل افزایش تولید کلاژن و بهبود گردش خون، سیرسیاه گزینهای طبیعی برای مراقبت از پوست و جلوگیری از پیری زودرس محسوب میشود. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرفکننده را به خود جلب کردهاست. اخیراً برخی از محصولات فرآوری شده سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرصهای مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شدهاند. تاثیر سیر سیاه برای موارد دیگر اثبات نشده و بی اعتبار است؛ مواردی مانند درمان زود انزالی با سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای مو و برای پوست.
مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسکهای حاوی این ماده میتواند به روشنتر شدن پوست، کاهش لکههای تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند. مصرف منظم سیر سیاه میتواند تولید گلبولهای سفید را افزایش دهد که اولین خط دفاعی بدن در برابر عفونتها و ویروسها هستند. همچنین، این ماده میتواند فعالیت سلولهای کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلولهای آلوده هستند، تقویت کند.
سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است.
این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یا کمبود خواب مبارزه میکند .
بنابراین، برای درمان کبد چرب باید به یک متخصص مراجعه کنید و از او کمک بگیرید. سیر سیاه میتواند به محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها کمک کند. پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. سوالات متداولخواص سیر سیاه قبل از خواب چیست؟این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیمکننده چرخه خواب) به شما کمک میکند که سریعتر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید. خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش میدهدمطالعات انجامشده روی حیوانات نشان دادهاند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را در خون کاهش میدهد. گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود.
پژوهشها نشان میدهند که این ماده میتواند نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و عروق ایفا کند. به طور خاص، مصرف سیر سیاه میتواند با کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL به کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک کند. همچنین، مصرف سیر سیاه با بهبود گردش خون و کاهش فشار خون همراه است که به ویژه برای مردانی که در معرض خطر فشار خون بالا قرار دارند، مزایای قابلتوجهی دارد.
اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟. سیر یکی از گیاهان دارویی بسیار قدیمی و با ارزش است که در سراسر جهان شناخته شده است. این گیاه دارای خواص بهداشتی فراوانی است و مصرف مناسب آن میتواند به بهبود سلامتی کمک کند. خواص سیر شامل کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و خطر بیماریهای قلبی و عروقی، و بهبود عملکرد گوارش میشود. سیر، یکی از گیاهان دارویی بسیار قدیمی و با ارزش است که در سراسر جهان شناخته شده است.
سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند.
وجود ویتامین B6، مواد معدنی و ویتامین C در سیر باعث شده که نقش موثری در تنظیم هورمونهای زنانه داشته باشد. مصرف این ماده خوراکی روی کوچک کردن اندازه فیبروم رحمی هم تاثیر دارد. سیر همچنین به عنوان یک ضد اکسیدان قوی شناخته میشود و میتواند در محافظت از سلولها در برابر آسیبهای اکسیداتیو مفید باشد. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.
این غذای فوقالعاده، کالری و چربی کمی دارد و در عین حال یک ماده مغذی قدرتمند نیز دارد. شیرینی طبیعی آن می تواند بدون اتکا به مواد پرکالری، به عطر و طعم بیافزاید. با اضافه کردن سیر سیاه در وعده های غذایی، می توانید هر وعده را خوش طعم و لذت بخشتر کنید و در عین حال میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید. با اینکه سیر سیاه بسیار مفید است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، مانند هر ماده غذایی دیگری، میتواند باعث عوارض جانبی شود.
سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه میشود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید. به حفظ سلامت کبد کمک میکندسیر سیاه از کبد در برابر آسیبهای ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها محافظت میکند. چون بعضی از تحقیقات نشان دادهاند که این ماده غذایی میتواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد. با این وجود تجربه افراد مختلف مصرف کننده سیر سیاه نشان می دهد سیر سیاه در مواردی برای درمان زود انزالی موثر بوده است.شاید شما هم تبلیغات بعضی برندها را در مورد سیر سیاه برای درمان زودانزالی شنیده باشید. بد نیست بدانید در این زمینه اغراق می شود و سیر سیاه به تنهایی و به سرعت نمی تواند مشکل انزال زودرس را درمان کند.
طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است! (منبع) یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند.
مصرف سیر سیاه سبب کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش می یابد. سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه، کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه شیرین، برای پختن و برای خوردن با شکم خالی ایده آل است؛ پس آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
سیر سیاه برای جوش صورت بهویژه در قالب عصاره یا ماسکهای موضعی، اثرات بهتری نشان داده است. تحقیقات نشان دادهاند که استفاده از عصاره سیر سیاه بر روی پوست میتواند تولید سبوم را کاهش داده و میزان باکتریهای مولد جوش را کنترل کند. به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، سیر سیاه برای جوش صورت میتواند به بازسازی سلولی کمک کرده و از بروز لکهای ناشی از جوش جلوگیری کند. افزون بر این، استفاده منظم از آن موجب پاکسازی عمقی پوست و کاهش التهابهای مزمن میشود. سیر سیاه یک مادهی مغذی و سرشار از ترکیبات مفیدی است که میتواند به حفظ سلامتی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف کمک کند.
سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش مییابند. این فرآیند نه تنها باعث کاهش ترکیبات گوگردی که عامل بوی تند سیر معمولی هستند میشود، بلکه میزان پلیفنولها و فلاونوئیدها را نیز افزایش میدهد. این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. از نظر گوارشی، خواص سیر سیاه برای معده شامل کاهش تحریکات ناشی از ترکیبات گوگردی سیر خام است که باعث میشود مصرف آن برای افرادی که معده حساس دارند، آسانتر باشد. در زمینه لاغری، برخی مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه ممکن است با افزایش متابولیسم و کاهش اشتها در فرآیند کنترل وزن دخیل باشد. در رابطه با فواید سیر سیاه برای مو، وجود ترکیبات مغذی از جمله گوگرد و ویتامینهای گروه B میتواند باعث تقویت ریشههای مو و کاهش ریزش شود.
فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد.
سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانها میشود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربیهای خون کمک میکنند.
در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد. بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. سیر سیاه همانند سیر خام تازه میتواند میزان قند خون را تنظیم کند و برای درمان گیاهی دیابت استفاده میشود.
در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره دکتر طب سنتی آنلاین وجود دارد. با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود.
سیر سیاه، با خواص منحصربهفرد خود، جایگاه ویژهای در تغذیه و طب سنتی دارد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود سلامت قلب و گوارش، این ماده ارزشمند میتواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد. بااینحال، برای بهرهمندی از تمام مزایای آن، انتخاب محصولی باکیفیت و دارای تأییدیههای لازم اهمیت زیادی دارد.
این پلاکها باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون میشوند و خطر بیماریهای قلبی را بالا میبرند. تحقیقات متفاوتی درباره سیر سیاه انجام شده که نتایج آن بسیار جالب بوده است. نتایج نشان میدهد که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش وزن، مدیریت چربیهای خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند. بدن انسان می تواند از طریق عملی به نام هموستاز، میزان قند خون را کنترل می کند. اگر هموستاز به خوبی انجام نشود، قند خون از حد استاندارد افزایش یافته و باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند.
سیر سیاه دکتر بیزدر یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.
میتوانید از طریق سایت دکترتو به صورت حضوری یا آنلاین با پزشک در ارتباط باشید. خواص سیر سیاه برای زنان همچنین شامل اثرات مثبت بر سیستم قلب و عروق است. این فرآورده طبیعی میتواند با کاهش فشار خون و بهبود جریان خون، خطر بیماریهای قلبی را که در دوران یائسگی افزایش مییابد، کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه به تنظیم قند خون و افزایش متابولیسم کمک کرده و مصرف آن میتواند در پیشگیری از دیابت نوع ۲ و کنترل سطح گلوکز مؤثر باشد.
پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود. شما همچنین میتوانید سیر سیاه را بهتنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایمتری دارد. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. در یک مطالعه که روی موش انجام شد، سیر سیاه توانست التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش دهد و حتی حافظه کوتاهمدت را بهبود بخشد. گفته میشود که تجمع بتا آمیلوئید در مغز باعث بروز بیماری آلزایمر میشود.
بر خلاف برخی داروها، هیچ اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز وجود ندارد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود.
در این مقاله ضمن معرفی سیر سیاه به بررسی خواص سیر سیاه و تأثیرات آن بر سلامتی پرداختهایم. از سیر سیاه برای لاغری، سلامت قلب و دیگر فواید این ماده مغذی نیز صحبت خواهیم کرد. توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی میشود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه میشود. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است.
سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و همچنین به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. مصرف سیر خام قبل از تمرین میتواند به شما انرژی لازم برای فعالیت فیزیکی بدهد.